Traktori mb.yt 12 vjeçaren

Një ak.sident tr.agjik ka ndodhur sot në Vërshevc të Lipjanit.

Si pasojë e këtij ak.sidenti ka hum.bur jetën një vajzë 12 vjeçare.

Në ak sident kanë qenë të përfshirë një traktor dhe një biçikletë, ku ngasësja e biçikletës është g.oditur nga traktori.

Ajo ka marrë plagë të rë.nda dhe është dërguar për në QKUK, por nuk i ka mbijetuar plagëve.


Video:


Rastin për Klan Kosova e ka konfirmuar zëdhënësja e Policisë së Kosovës për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti.