Thaçi: ‘Unë jam modest, e vozis ni veturë të thjeshtë’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se ai vozit një veturë të thjeshtë dhe modeste, duke mos dashur të fryhet para popullit.

Thaçi tha se ai është një njeri modest dhe të gjjitha gjërat materiale i ka të thjeshta, duke mos pasur dallim nga ato që në fakt ka edhe populli.. JA VIIDEO më poshtë e deklaratës së tij:


Video:


Loading...