Thaçi: ‘Unë bre jam president në ketë shtet, qytetarët nuk munden me ma ngre zërin’

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se ai është president në këtë shtet dhe qytetarët nuk kanë të drejtë t’a ngrejnë zërin ndaj tij për asnjë çështje.Presidenti Thaçi tha se vendimet vetëm ai i merr mbi këtë shtet pa pasur të drejtë që populli të përzihet dhe të ankkohet shtype rekl,am dhe shiko vide,on