Ramiz Kelmendi takohet me Kadri Veselin, del publikisht në përkrahje të tij

Ish deputeti i LDK-së, Ramiz Kelmendi është parë duke pirë kafe së bashku me kryetarin e PDK-së njëherësh, kandidat për kryeministër të ardhshëm të Kosovës Kadri Veseli.Ekipi i Ekonomia Online, ka parë Kelmendin dhe Veselin duke diskutuar me Veselin në një lokal në qensër të Prishtinës.EO është ofruar dhe ka pyetur Kelmendin nëse ky është një aderim në PDK.

“Jo kjo është një mbështetje që do t’ia bëjë Kadri Veselit për këto zgjedhje”, ka thënë shkurt Kelmendi, duke mos dashur të komentojë për largimin e tij nga LDK-ja.Ndërkaq, kandidati për kryeministër nga PDK, Kadri Veseli.LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on


Video:


Loading...