Mihrija: Tybe bre qaj Halil Kastrati qe pi ndreq shpijat qaq mkushtojn kerret mu frik ko mi shit edhe mi ndreq njo 2 a 3 qasi

Nuk ndalet Mihrije Braha: Vetura e djalit tem ka vleren e 3 banesav që pi nderton Halil Kastrati do tju tregojm se si.

Sukseset e saj me Naimin në karierë për projektin e tij të radhës që pritet të lansohet shumë shpejtë, si dhe për ndryshimin e tij të fundit që u përfol shumë nëpër media.

Por Mihrija ka befasuar Mihrija ku ka folur per Halil Kastratin diqka shtype rekl,am dhe shiko vide,on


Video: