Limaj: ‘Rinia po dojnë këtu me qendru dhe me punu

Kreu i NISMËS, Fatmir Limaj ka thënë se Kosova është me fat që ka një rini të shëndoshë, inovative, kreative dhe me plot energji pozitive, të gatshëm që të mos ikin në vendet e huaja.

Limaj tha se të rinjtë po duan që të qendrojnë dhe të punojnë këtu sepse e dinë se do të bëhet mirë në të ardhmen.. JA VIIDEO menjëherë më poshtë:


Video:


Loading...