Lajm i keq për bashkatdhetarët – Serbia e rrit çmimin e taksës rrugore

Lajm i keq për bashkatdhetarët – Serbia e rrit çmimin e taksës rrugore

Kuvendi i Serbisë sot ka marrë vendim për rritjen e çmimit të taksave për mallrat publike deri më 12 për qind.

Kuvendi i Serbisë sot ka miratuar amendamentet e Ligjit për Taksat për Përdorimin e Mallrave Publike,me ç’rast është rritur çmimi për 12 për qind.Edhe pse ende nuk dihet se kur do të fillojë zbatimi i këtij vendimi,shtipe hapsiren meposhte dhe shiko se si po i maltretojne bashkatedhetaret serbia


Video: