Labi e shfrenon imagjinatën: Trump nuk është më i aftë se Albin Kurti

Këngëtari i njohur i tallavasë, madje edhe deputeti i Kuvendit të Kosovës, Labinot Tahiri ka folur sot rreth zhvillimeve të fundit të politikës globale në botë, madje ka marrë disa krahasime të lehta Kosovë-SHBA.
Labi ka deklaruar sot se presidenti i SHBA’së, Donald Trump është më i dobët se lideri i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti shtype rekl,am dhe shiko vide,on