La gruan me katër fëmijë dhe u nis drejt Maqedonisë, gjendet pas 4 vitesh

Është gjetur pas katër vitesh Florin Nuredini. Ai ishte nisur drejt Maqedonisë pasi kishte ndryshuar emrin në pasaportë por më pas familjarët nuk morën vesh më për të. Gazetari i “Pa Gjurmë” në Maqedoni, Nevrij Ademi raporton se Florin Nuredini është i bur gosur në një burg në Kroaci shtype rekl,am dhe shiko vide,on