Ky fustan i kuq Shyhreten po e barazon me nuset e reja

Shyhrete Behluli nuk e ka ndërmend të plaket.

Vitet po kalojnë ajo veç po rinohet, po ashtu duke u shfaqur me stilin sikur të ishte një nuse e re/Për fustana me modele nga më të ndryshmet Shyhretes nuk mund të ia kalojë askush..LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on


Video:


Loading...