“Kurr ma mir su kan” thotë Halili se rinia nuk po ikin dhe se janë lajme të rreme

Halil Matoshi, këshilltar politik i kryeministrit Haradinaj, lajmet për ikjen masive nga Kosova i ka cilësuar si “rrenë për përfitime politike, ose propagandë për interesat ruse ne rajon”.

Matoshi, përmes një postimi në Facebook, ka thënë se “Ka papunësi e padrejtësi.

I dijmë tê gjithë! Por që mund t’i zgjidhim bashkë. Ju lutem, mos rreni me shti n’dorë pushtet politik ose për hesape ruse shtype rekl,am dhe shiko vide,on


Video: