Kërkohet ndihmë për shërimin e Blinerës

Njerëz të vullnetit të mirë, Blinera Berisha nga Podujeva ka nevojë për ndihmën tonë.

Blinera është diagnostikuar me një sëmundje të rëndë dhe aktualisht gjendet në Turqi, mjekimi i saj ka një kosto të lartë dhe të papërballueshme për familjen e saj.

Andaj familja Berisha kërkojnë ndihmë nga të gjithë ju që keni mundësi ta ndihmoni.

Ndihmën tuaj mund ta bëni përmes xhirollogarisë së Elvira Berisha: XK051401000013271622 në Bankën Ekonomike.


Video:


Për më shumë informata shtesë, kontaktoni në këta numra të familjes Berisha: 045-652-898 dhe 045-645-727