Ja plaku shqiptar që e ka pasur të dashur Cecën

I ftuar në EliteZone, muzikanti i njohur Xheki, ka folur për karrierën e tij, jetën private e shumëçka tjetërNuk e ka lënë pa e përmendur edhe bashkëpunimet e tij me këngëtaren e njohur serbe, Cecën.Me gjasë përveç se i ka organizuar asaj koncerte, ata kanë qenë edhe në lidhje pasi përgjigja e tij ka qenë e çuditshme duke mos e mohuar kategorikisht një gjë të tillë shtype reklam dhe shiko videon


Video: