I vendosin këngën e Taynas në klub, Rina befason fansat me gjestin që bën (Video)

Edhe kur kanë qenë të ftuara në emisione talk-show ato nuk i kanë lënë kunjat ndaj njëra-tjetrës, megjithëse pas disa kohësh rivalitet, duket se vajzat i kanë lënë mënjanë mëritë dhe kanë sheshuar çdo mosmarrëveshje.Në një nga klubet e Prishtinës, Rina është filmuar nën shoqërinë e miqve të saj duke kërcyer me ritmet e muzikës së Taynas në sfond shtype rekl,am dhe shiko vide,on