Hoxhë Behar Mjekiqi Flet Për Operacionet Plastike, Ja Çfarë Thotë Ai

Në emisionin “EliteShow” në intervistën kryesore i ftuar ishte një musafir më ndryshe nga ata çfarë jemi mësuar ti shohim. Hoxhë Behar Mjekiqi , njëri ndër hoxhallarët më të dashur shpalosi shumëçka për shikuesit.Për ta kuptuar se çfarë mendon ai për operacionet plastike shtipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se cfare tregon hoxha.

Duke e hap rek lamen ju keni mundesi te shihni cfare ka thene hixha i nderuar duke e trajtuar kete ceshtje se cka eshte me saktesisht te plote.LEXO shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekla men me poshte dhe shiko videon


Video:


Loading...