Haradinaj: ‘Ja çfarë i thash Thaçit për zgjedhjet e parakohshme’

Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj është deklaruar në lidhje me zgjedhjet e parakohshme apo të jashtëzakonshme që pritet të mbahen në Kosovë për shkak të dorëheqjes së tij, që nënkuptoi me rënien e qeverisë.

Haradinaj mes tjerash komentoi edhe dëshirën e Thaçit për të formuar qeveri teknike. Kryeministri tregoi se çfarë i tha Thaçit për zgjedhjet e parakohshme.. Sh’typ ha,.psiren më poshtë dhe hapet viideo:


Video:


Loading...