Haradinaj: ‘Albini U Gëzu Për Dorëheqjen Teme Si Vuçiqi’

Haradinaj: ‘Albini u gëzu për dorëheqjen teme si Vuçiqi’ (VIDEO) Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj ka deklaruar se kreu i Vetvendosjes, Albin Kurti i ishte gëzuar dorëheqjes së Haradinajt para disa muajve sikurse të ishte presidenti se “I kam kryer disa punë të mëdha të vendit dhe jemi bë vetvetja. Kosova nëse nuk është vetvetja atëherë humb në substancë dhe miqtë s’na repsektojnë nëse se dojmë veten”.“Një kohë të gjatë kemi punuar për Serbinë duke çuar qindra miliona euro atje. Krejt Kosova ka punuar për Serbin.LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on


Video:


Loading...