Haliti: ‘Nëse Amerikanët do e kishin Thaçin, do i bënin përmendore’

Deputeti i Kosovës nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës, njëherit edhe nënkryeparlamentari i këtij vendi, Xhavit Haliti tha se ne duhet të krenohemi me presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin.

Haliti tha se nëse Amerikanët do e kishin një njeri si Thaçi që është edhe patriot edhe intelektual, ata do e vlerësonin aq shumë sa që do i bënin përmendore.


Video:


“Ne shqiptarët nuk dimë t’i vlerësojmë njerëzit tonë të mençur dhe patriot. Nëse Amerika e kishë pas Thaçin, ata do i bënin përmendore atij,” tha ai. JA VIIDEO:

Loading...