Gjilanasen nuk e pranuan në Universitetin e Prishtinës dhe i kërkuan 5000 euro ryshfet! habit Amerikën me zbulimin e saj

Arta Spahiu nga qyteti i Gjilanit disa vite më parë nuk u pranua në Universitetin e Prishtinës në Fakultetin e Mjekësisë, madje asaj ju kërkuar 5000 euro nëse dëshiron që të pranohet, por ajo tani po habit Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) me zbulimin e saj, transmeton Gazeta Metro.

18 vjeçarja nga Gjilani shtë renditur e dyta në Konkursin Ndërkombëtar të Projekteve, ajo ka bërë shpikjen e “dorës robot”.

Nxënësja nga Gjilani e paraqiti projektin e saj Konkursin Ndërkombëtar të Projekteve I-SWEEEP, “Konkursi Shkencor Ndërkombëtar në Fushën e Energjisë, Inxhinierisë dhe Mjedisit”, i cili u zhvillua në Qendrën “Gorge Brown” të shtetit Houston, në Texas të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.


Video:


Falë kësaj fitoreje 18-vjeçarja ka fituar një bursë te plotë studimi në “North American University”, po ashtu është punësuar si asistente administrative në këtë Universitet.

Loading...