Gazetari e pyeti: A besoni në Zot? Albin Kurti kështu u përgjigj

Kryetari i LVV-së, Albin Kurti në fund të emisionit ‘Pressing’ të T7 i është përgjigjur disa pyetjeve më interesante.

Prezantuesi: “A besoni në Zot?”
Kurti: “Zoti është shumë i rëndësishme për ata që s’besojnë, e le për ata që besojnë”.LEXO/shiko videjon e komplet storjes duke shtypur mbi rekl,a men me poshte dhe shiko vide,on


Video:


Loading...