“Erdogan don ta marë nën kontroll Ballkanin dhe shtetet e Ballkanit t’i bëjë vende islame”

Një profesor amerikan ka akuzuar presidentin e Turqisë, Rexhep Tajip Erdogan se po tenton t’i kthejë shtetet e Ballkanit Perëndimor në shtete islamike.Alon Ben Meir është një ekspert amerikan në politikat dhe çështjet e Lindjes së Mesme, i specializuar në negociatat e paqes midis Izraelit dhe Emirateve të Bashkuara Arabe shtype rekl,am dhe shiko vide,on